Historia

Osby Mekan AB grundades 2002 och är idag en av Sveriges ledande legoleverantörer inom skärande bearbetning. Vi är ca 40 anställda och har idag en omsättningstakt på ca 90 miljoner SEK. Vi har under de fyra sista åren investerat ca 45 MSEK i vår maskinpark.

Vår enskilt största tillgång är vår mycket kvalificerade och motiverade personal. I bolaget finns en lång tradition av skärande bearbetning med sin början redan på 50-talet.

Vi finner motivation i att utmana våra processer och i att ständigt förbättra dessa. Allt för att erbjuda våra kunder produkter i rätt kvalitet, i rätt tid och till rätt pris. Vi är vana att arbeta nära våra kunder och kan på ett professionellt sätt delta med vår kompetens i våra kunders utvecklingsprojekt, allt för att i ett tidigt skede påverka produktens producerbarhet i en för våra kunder positiv riktning. Vi arbetar gärna för att göra ständig utveckling av befintliga produkter samt med att sänka styckepriset på produkterna via optimering av just bearbetning, inköp av komponenter och detta med stor framgång.

Detta tillsammans med en god ekonomi och en mycket modern maskinpark gör oss till en mycket stark och långsiktig samarbetspartner.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår