Företaget

Osby Mekan är legoleverantör av avancerad skärande bearbetning av gjutgods i gråjärn, segjärn och aluminium till svensk verkstadsindustri.

Osby Mekan AB bildades på senhösten 2001 och den första fakturan fakturerades ut februari månad 2002. Bolaget började i en liten lokal i centrala Osby med 2-3 operatörer – första kunden var Alfa Laval.

Med hög kompetens, modern maskinpark, strategiskt inköp, produktutveckling i tätt samarbete med våra kunder och rationella metoder för at tillverka och leverera produkterna av sådan kvalitet att dessa helt överensstämmer med kundens höga krav och förväntningar och samtidigt som vi sänker kundens totalkostnad. Detta har gjort att Osby Mekan kunnat växa som vi gjort under bolagets 15-åriga historia.

Vi har inriktat oss på avanceras skärande bearbetning av gjutgods i seriestorlekarna 500-10 000 bitar på årsbasis. Det är inom dessa serier vi har optimerat och automatiserat vår produktion för att vara konkurrenskraftiga i pris, snabba leveranser och kvalité.

Vår ständiga närhet till kunderna, vårt starka engagemang och delaktighet i våra kunders konstruktionsutveckling är vår styrka och även starkt bidragande kraft till vår växt.

Grundförutsättningen för vår succé är vår duktiga och kompetenta och motiverade personal. Osby Mekan har stark fokus på att ha mål och att ständigt arbeta med förbättringsprocesser och ständigt se över vår arbetsmiljö.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår