Nyheter

2013-05-16

Är du den vi söker?

Är du vår nya Produktionschef?

Osby Mekan AB är ett privatägt företag som i huvudsak sysslar med skärande legobearbetning mot svensk verkstadsindustri. Verksamheten har sitt säte i Osby, norra Skåne. Vi är idag ca 28 medarbetare och har en omsättningstakt på ca 90 miljoner. Vi finns i moderna lokaler och har en mycket hög standard på vår maskinpark. Våra kunder är i huvudsak ABB, Sandvik, Dynapac, Atlas Copco och Alfa Laval. För att möta en kraftigt ökande efterfrågan behöver vi förstärka vår organisation.

I rollen som produktionschef leder du vår produktion i Osby. Till dina resurser hör en organisation med 20 operatörer, en teamledare samt killar som ansvarar för fixturverkstad, underhåll och teknik samt montering. Utmaningarna i tjänsten är att öka leveransprecisionen, att utveckla samspelet mellan produktion och marknad och att kontinuerligt utveckla och effektivisera verksamheten. Du rapporterar till VD och tjänsten är placerad i Osby.

För tjänsten är det viktigt att du har minst fem års erfarenhet av produktionsledning från tillverkande industri. Kunskapsmässigt tror vi att du är civilingenjör maskin eller annan relevant inriktning eller har motsvarande erfarenheter. Du behärskar de olika produktionsflödena, från kundorderstyrd produktion till volymproduktion. Det är meriterande med erfarenhet från logistik och LEAN. Svenska och engelska på mycket god nivå är ett krav.

Vi erbjuder dig en tung och utmanande roll med stora möjligheter att påverka och att ta ett större ansvar på sikt. Ett tillfälle för en person med både produktionsledarskap och affärstänkande nog att leda en kompetent organisation i tillväxt och tuff konkurrens.

Låter det intressant? Du är välkommen med din ansökan och CV senast 31: a maj.

Arbetstid/Varaktighet: 
Tillsvidare

Lön:  
Enl. avtal

Kontaktpersoner:
 VD
Tel. 0479-186 65

Ansökan skickas till:

Osby Mekan AB
Vintervägen 1
283 44 Osby

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår